slide layer
slide layer
slide layer
slide layer
slide layer
slide layer
slide layer
slide layer

پرسش و پاسخ پزشکی

نظرات

  1. سولماز جهانی

    ۱۶ام مهر ۱۳۹۸ ۳:۳۱ ب.ظ

    با سلام و خسته نباشید خدمت آقای دکتر
    من خانمی ۵۲ ساله هستم چند ماهی هست که کمر و شکمم درد میکنه مخصوصا وقتی صبح از خواب پا میشم یا راه میرم شدیدتر میشه چند بار هم دکتر عفونی رفتم گفتن عفونت لگن دارم ولی خوب نشده هشت ماهی هست که دارو مصرف میکنم ولی خوب نشدم برای معدم هم عواض میده قرص ها زبانم سفید میشه یه لایه سفید روی زبانم تشکیل میشه دهنم ترش میشه
    ممنون میشم راهنماییم بفرمایید

  2. محمد

    ۸ام مهر ۱۳۹۸ ۷:۵۶ ب.ظ

    با سلام و احترام
    وقت شما بخیر و شادی
    جناب دکتر؛ اگر خانمی با دست ناحیه و آلت تناسلی مرد را تحریک کند و بر روی دستش زخم باز و خونریزی نداشته باشد ، در صورتی که خانم ایدز داشته باشد، آیا به مرد منتقل میشود یا خیر؟؟ آیا مرد دچار بیماری میشود؟؟
    آیا نیاز به انجام آزمایش ایدز هست؟؟
    واینکه آیا این عمل ،رفتار خطرناک هست؟؟
    با سپاس

  3. پریا

    ۱۴ام مرداد ۱۳۹۸ ۲:۴۵ ق.ظ

    سلام خدمت شما .وقتتون بخیر.اقای دکتر من بعد دوسال ازرابطه پرخطر تست اچ ای وی انتی بادی دادم منفی بود.ازمایشگاه با متد IFAانجامش داده بود.ایا این ازمایش معتبره یاحتما باید باالایزا انجام بدم.دکترازمایشگاه فرمودن ک ازمایش رو ترکیبی انجام دادن..درضمن ازمایش هپاتیت بی و سی رو باید چه زمانی انجام بدم ک مطمئن شم مبتلانیستم.ب فرض مبتلاشدن همزمان ب اچ ای وی و هپاتیت ایا دوره پنجره هردوتاش طولانیتر میشه یعنی بیشتراز شش ماه؟ممنون میشم جواب منو بدید..تشکر

  4. Sahar

    ۲۷ام تیر ۱۳۹۸ ۶:۳۶ ب.ظ

    باسلام وخسته نباشیدخدمت پزشک محترم ،ببخشیددررابطه بابیماری خطرناک نکروز(باکتری گوشتخوار)دراینترنت وسایتهای پزشکان ،ذکرشده که باکتری این بیماری میتواندازطریق خراش وزخم وبریدگی حتی کوچک ،منتقل شود .آیا ازطریق شیوواصلاح کردن باتیغ وژیلت که معمولا باعث ایجادبریدگی وخراش پوست میشود امکان ابتلا به این بیماری وجوددارد؟!(چون اگراینگونه باشدهمه افراددرمعرض خطرهستند)آیا چنین چیزی ممکنست وواقعاجای نگرانی هست ؟ممنون میشم باتوجه به توضیحات ،پاسخ سوال راداده وراهنمایی کنید.باسپاس وتشکرفراوان

  5. حسین معینی پور

    ۲۰ام تیر ۱۳۹۸ ۹:۳۱ ب.ظ

    عرض ادب و احترام خدمت جناب دکتر بسیار باعث افتخار بود ۲ سال در خدمت جنابعالی بودم در بیمارستان نیروی دریای سیرجان ایشالا موفق پیروز باشید همیشه

  6. علی

    ۲۹ام فروردین ۱۳۹۸ ۴:۵۶ ب.ظ

    باسلام وخسته نباشید
    جناب اقای دکتر بنده بعد از۶ ماه ازرابطه مشکوک برای تست hivرفته وارمایش anti hiv 1&2رو انجام دادم وجواب منفی شد منتها چون دستم زخم بود وپماد بتامتازون ۰/۱درصد رو روی دستم زده بودم وبرای اینکه به چشمم برخورد نکنه دستکش پلاستیکی از شب تا صبح روش پوشیدم وبعدش پماد ویتامین ا-د رو روی دستم زدم ومیخواستم بدونم درجواب ازمایش پمادها تاثیری نداشته.
    ممنونم باتشکر

  7. محمدرضا

    ۱۹ام بهمن ۱۳۹۷ ۱:۵۳ ب.ظ

    سلام
    مدتیه پای من زخم شده و بعد هم گویا دچار قارچ شده بود و الانم پماد ضد قارچ میزنم
    برای بهبود زخمش چکار باید انجام بدم؟
    عکسش رو هم براتون میفرستم
    ممنون

  8. علی

    ۱۱ام بهمن ۱۳۹۷ ۱۱:۳۹ ب.ظ

    سلام آقای دکتر عزتی .
    آقای دکتر من سنم ۲۱ سال هستش حدود ۶سال از دیسک کمر هم به شدت رنج میکشم حتی آرزوی یه بار رو به بالا خوابیدن رو دارم .پیش چندتا دکتر مفاصل رفتم همشون بعد معاینه کمرم به من پیشنهاد عمل میدن میگن هیچ راهی جز عمل نیست دلیل گفتن همچین حرفیم اینکه میگن تو مهره های کمرت جابجا شده ، منم دروغ نگم از عمل جراحی یکم میترسم،میترسم از اینکه عمل کنم ولی باز نتیجه نبینم چون میدونم نتیجه که من میخوام رو نداره.فقط یه کلام به من بگین آیا راهی واسه درمان کمرم وجود داره که فقط یه شب من با آرامش سرمو بزارم رو بالش .بخدا از درد رگ سیاتیک و عضله های گرفته پام با درد کمرم خسته شدم .تو رو خدا اگه راهی هست بهم پیشنهاد بدین .ازتون ممنون میشم

  9. حسن

    ۹ام مرداد ۱۳۹۷ ۴:۲۸ ب.ظ

    سلام خوب هستین ببخشیدچندتا سوال داشتم آقای دکتر من خودم پرستار هستم تو یه بیمارستان در شهرستان کار میکنم متاسفانه اصلا ضد عفونی صورت نمی گیره من همیشه موقع کار دستکش می پوشم ولی اکثر همکاراناصلا رعایت نمیکنن بدون دستکش کار میکنن با همون دست که تزریق کردن به صندلی و استیشن و خودکار هم دست میزنن هپاتیت سی میتونه با پوست ولباس ما برخورد کنه و بیمار کنه ؟ واینکه اگه روپوش سفید مو تو حموم بشورم حتما بعدش باید با وایتکس حمومو ضد عفونی کنم؟واینکه اگه مثلا لباسمون خون خشک داشته باشه با تماس با پوستمون ویروس هپاتیت سی به پوستمون منتقل میشه؟ واینکه کفشمونو که میآریم تو راهرو خونه مون در میآریم که با کف بیمارستان تماس داشته میتونه ویروس هپاتیت سی رو منتقل کنه تو رو خدا زود جواب بدین؟ واینکه خون آلوده بعد از شستن با تاید تمیز میشه یا باید وایتکس زد؟ تو رو خدا زود جواب بدین من خیلی با این مشکلات درگیرم نمیتونم کار کنم

  10. فائزه

    ۲۸ام تیر ۱۳۹۷ ۹:۱۷ ق.ظ

    سلام خسته نباشید آقای دکتر، من در هفته ۱۷ بارداری هستم متاسفانه حدود سه هفته اس که متوجه وجود شپش تو موهام شدم از لوسیون دای لیس ۴ درصد تو دوهفته استفاده کردم، روغن زیتون و سرکه هم این مدت به موهام زدم اتو هم کردم، اما همچنان سرم خارش داره و رشکها رو تو موهام هست، مرکز بهداشت هم رفتم گفتن نمیدونیم چی بهت بدیم برای درمانش چون یه بار شامپو رو استفاده کردی باید از بین میرفت، دیگه خسته شدم و واقعا نمیدونم باید چکار کنم، البته رشکها خیییییلی کمتر شده ولی از بین نرفته، راهی هست برای من که باردارم، ممنونم

  11. هوریا

    ۲۷ام تیر ۱۳۹۷ ۲:۳۵ ب.ظ

    با سلام و عرض ادب جناب دکتر محترم من از شهرستان مزاحمتون میشم من در ۲۱تیر ماه در حال اموزش دیدن تاتو بودم یک روز که شب قبلش خودم روی مشتری با دستگاه کار میکردم جلسه اول کارم بود روز بعد تا بعد از ظهر رفتم مربی گفت با کمی سرم دستگاه تنیز کن من هم کمی سرم نمکی زدم با دستمال خیلی کم تمیز کردم و دستمال مخلوط خون و رنگ اغشته شد متاسفانه چون میخواستم روی پوست مصنوعی کار کنم با سوزنهای مخصوص کار روی پوست مصنوعی که داخل اتانول گذاشته بودند دستکش دستم نکردم و اخر تمرینم دستگاه در دستم لغزید و اصابت کوچیکی با انگشتم داشت که خون نیومد ولی کمی سوزش داشت سه روز بعد من تست رپید تست اچ ای وی دادم منفی بود و در مرکز رفتارهای پر خطر به من گفتند نگران نباش خون با خشک شدن اچ ای وی از بین میره ولی من نگرانم چون واکسن هپاتیت هم نزده بودم روز چهارم از نیدلاستیکم واکسن هپاتیت مرحله اول زدم ۲۵ تیر میشه و مرحله دوم ۲۵ مرداد میشه سوالم از شما این هستش که ایا من میتونم تو فاصله بین ۲۵ مرداد که مرحله دوم واکسن هپاتیتم هستش و مرحله سوم واکسن که میشه ۲۵ دی ماه ..در ۱۸ دی ماه ازمایشهای کامل هپاتیت bوcوa وانزیمهای کبدی و hiv رو بدم درست هستش این کار یا نه ممنون میشم راهنماییم کنید خیلی نگران هستم چون میترسم همسر و دخترم الوده بشن برای همسرم ازمایش دادم که اگه انتیبادیش کم باشه واکسن هپاتیت بزنه و بهش گفتم تا ازمایشهام ندم و سلامتیم مشخص نشه رابطه جنسی باهات ندارم نمیدونید چه استرس و نگرانی شدیدی دارم و چه زجری میکشم من اصلا نمیدونستم دستگاه تتو رو باید کاملا ضد عفونی کنن بعدش فهمیدم میبخشید وقتتون رو گرفتم نمیدونستم از چه دکتری بپرسم که تایم ازمایشهام با توجه به واکسنام چه جوری باید باشه لطفا راهنمایی بفرمایید سپاسگزارم از محبتتون

    • پشتیبانی داک تاپ

      ۲۸ام تیر ۱۳۹۷ ۸:۵۴ ق.ظ

      پاسخ دکتر عزتی:
      “با سلام
      برای تست موثر بودن یا نبودن واکسن هپاتیت ب باید یک ماه پس از آخرین دوز واکسن آنتی بادی چک کنید
      ولی برای اطمینان از ابتلا یا عدم ابتلا بعد از نیدل استیک دستورالعمل اینه که در هفته های ۴ و ۶ و ۸ از نظر ویروسهای منتقله از طریق خون بررسی بفرمایید
      البته نوع نیدل استیک شما هیچ ریسکی از انتقال هپاتیت سی و اچ آی وی نداشته و فقط ریسک انکی از نظر هپاتیت ب هست که ظاهرا منفی بوده
      فکر نکنم جای نگرانی باشه
      موفق باشید”

  12. احمد

    ۲۱ام تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۰۰ ق.ظ

    سلام
    آقای دکتر نزدیک به ٢سال میشد که من از دستگاه تناسلیم فقط صبح ها یا مواقعی که زمان زیادی از دستشویی رفتنم میگذشت یه مایع زرد رنگی خارج میشد بعضی وقتها قطع میشد دوباره میومد تا اینکه یه دوره افلوکساسین دکتر بهم داد و خوب شدم ولی تقریبا ۴ماه بعدش روی پوستم خال های قرمز رنگی در اومد که الان تقریبا ٣ماهی میگذره که داره تعدادشون زیاد میشه و اول به صورت محو و کوچیک هستن ولی کم کم هر روز بزرگ تر میشن ولی اندازشون بزرگترینش ٣میلی متره
    چند روز پیش دندونم افونت کرد دیروز رفتم عصب کشی کردم بهم سفالکسین دادن چون به پنی سیلین حساسیت دارم ولی دایم تب دارم و هر ۴ساعت ١بار باید تب بر بخورن وعلا تا ٣٨/۵درجه هم تب میکنم قلبم هم تیر میکشه
    سرم سوزن سوزن میشه
    و مواقعی که تبم بالا میره نمیتونم حتی راه برم چون زانو درد میکنم
    به نظر شما من مشکوک به سپسیسم؟

  13. نوید

    ۱۳ام تیر ۱۳۹۷ ۳:۳۰ ب.ظ

    با سلام

    اگر شخصی لب مبتلا به hiv را ببوسد (بصورت بوسه اجتماعی و نه بوسه فرانسوی) آیا احتمال انتقال hiv وجود دارد؟

  14. راد

    ۱۰ام تیر ۱۳۹۷ ۹:۲۴ ق.ظ

    سلام
    من مادرم ازمایش داده ای اس آر خونش یه مقدار بالاست ۳۰ باید باشه ۷ هستش البته ایشون زونا گرفته بودن یک ماه قبل
    آیا این التهابی که وجود داره خیلی نگران کننده هستش یا از زونا می باشد؟

  15. محمد هادی

    ۹ام تیر ۱۳۹۷ ۱۱:۳۰ ب.ظ

    با سلام
    متن زیر کمی طولانیست ولی خواهشا تا آخر بخونید من فردا عصر پیش شما نوبت دارم
    ۱۷ساله خانمم روماتیسم داره همون سالهای اول ۴ پنج سال اول احساس میکردم وقتی پیش ایشون میخوابم و تماس تنفسی داریم صبح ها که از خواب پا میشم کمی گلوم حالت تورم داره و همون موقع به گرفتگی مزمن بینی دچار شدم – حدود ده سال پیش یه بار پیش یه متخصص گوش و حلق و بینی رفتیم آقای مسنی بود تا به گلوی خانمم نگاه کرد گفت عفونت پشت لوزه ها مونده و باید لوزه هاش عمل بشه تا عفونت از بین بره وقتی گفتم روماتیسم داره گفت اون هم بخاطر همین عفونت هست و من قبلا مریض داشتم با عمل لوزه مشکل روماتیسمش هم حل شده چند تا دکتر دیگه رفتیم یکی گفت اگه ماهی یک پنیسیلین بزنه نمیخواد ولی ایشون به پنیسیلین حساسیت داره و آخرین دکتر هم کلا منکر شد و گفت اصلا اشتباه کرده و عمل نیاز نیست وقتی بهش گفتم شب پیشش میخوابم گلوم عفونت میکنه گفت نه اون حساسیت هست . ( توی پرانتز این رو هم بگم زمانی که بچه من کوچک بود بین سن یک و نیم تا ۵ سالگی مرتب گلو و گوشش عفونت میکرد میکرد به طوری که دو هفته آنتی بیوتیک میخورد یک هفته قطع میکردیم دوباره عود میکرد تا این که لوزه سومش رو عمل کردیم من الان فکر میکنم شاید این عفونت رو از مادرش می گرفته همون اتفاقی که برای من هم می افتاد و میافتد )
    از چند سال پیش قضیه واگیر دار بودن عفونت خانمم شدت پیدا کرد طوری که کلا من جدا میخوابیدم
    دو سال پیش یک شب کنارش خوابیدم بدنم عفونت کرد یک ماه در گیر بودم و بالاخره با تزریق پنیسیلین مشکلم حل شد ولی علائم خفیفی از روماتیسم رو احساس میکردم که جدی نمیگرفتم ۶ ماه بعد دوباره یک شب پیش خانمم خوابیدم دوباره عفونت برگشت و علائم شدید روماتیسم ورم مفاصل و درد شدید اومد سراغم رفتم متخصص عفونی و قضیه رو گفتم اون قبول نکرد که درد مفاصل من از عفونت باشه ولی با این حال ۳ تا سفتریاکسون داد با تزریق اونا مشکلم ۹۰ درصد حل شد خانمم همیشه خلط ضعیفی از ریه هاش بیرون میاد و گاهی دهانش بوی بسیار بدی میده مثلا گاهی که عود میکنه از چند متری بوی بد استشمام میشه
    یک بار دیگه هم که درد مفاصل گرفتم یه آزمایش کامل عفونت دادم ولی چیزی نشون داده نشد
    و متاسفانه هر وقت تماس تنفسی پیدا میکنم باید دوباره برم پنی سیلین بزنم وگرنه دوباره ورم مفاصل میاد سراغم و یا هر وقت ورم مفاصل میگیرم با آنتی بیوتیک مشکلم حل میشه البته باید طولانی مت باشه
    به هر کی هم میگم باور نمیکنه این قضیه رو من هم دقیقا همون درد مفاصلی رو گرفتم که خانمم ۱۷ ساله داره و تا اون خوب نشه درمان من هم بی اثر و موقتی هست
    البته من به خانمم قضیه درد مفاصل خودم رو نگفتم — می خوام هم خودم و هم ایشون برای میزیت بیاییم پیش شما
    خواستم قبلش متن رو بخونید – همون طور که گفتم خانمم از درد ورم مفاصل من اطلاعی نداره – فردا عصر نوبت دارم

  16. عاطفه

    ۳ام تیر ۱۳۹۷ ۸:۱۳ ق.ظ

    با سلام و عرض ادب
    بیماری مبتلا به عفونت خونی شده است که باکتری از طریق پنیر محلی وارد بدن شده /دکترای قزوین تشخیص تب مالت را دده اند ایا درمان میشود؟

    • دکتر امیر عزتی

      ۵ام تیر ۱۳۹۷ ۱۲:۰۵ ب.ظ

      بله قطعا درمان شدنیه

  17. شهره زند

    ۱۶ام خرداد ۱۳۹۷ ۲:۵۰ ب.ظ

    سلام . پدرم ۶۶ سال سن دارن . دیابت دارند و دوساله متفورمین صرف میکنند . در مدت دو ماه گذشته ۵/۴ کیلو کاهش وزن داشتند . بی اشتها شدند و دچار گرفتگی شدید عضلات و درد در عضله میشن بطوریکه به سختی دست و پاشون حرکت میدادند و درد داشتندو با خوردن مسکن سریع خوب میشن .
    و بعد از ازمایشات و سونوگرافی مشخص شد کیست هیداتیک ۲ سانتی روی کبدشون هستو کمی پروستاتشون بزرگ شده . . چیزی که مارو نگران کرده این کیست و میزان e.s.r 75 و crp 12 ایشون هست . ایا این مقدار e.s.r , c.r.p زیادشون بخاطر همان کیست هست یا ممکنه خدایی نکرده علایم سرطان باشه ؟ ازمایشات و نتیجه سونو خدمتتان ارسال میکنم

    • دکتر امیر عزتی

      ۲۲ام خرداد ۱۳۹۷ ۱:۴۵ ب.ظ

      کیست هیداتیدِ بدون عارضه esr رو بالا نمیبره و پدر شما از نظره مسائل عفونی و عوارض کیست هیداتید باید بررسیِ دقیق تری بشن و تا اون موقع تشخیص بدخیمی رو هم نمیشه با اطمینان رد کرد

  18. احمد

    ۲۵ام اردیبهشت ۱۳۹۷ ۲:۱۹ ب.ظ

    با عرض سلام خدمت جناب آقای دکتر،میخواستم بپرسم که قرصemtroc جهت درمان چه بیماری هایی هست و چه کاربردی دارد؟

    • دکتر امیر عزتی

      ۵ام تیر ۱۳۹۷ ۹:۰۵ ق.ظ

      سلام
      داروی ترکیبی درمان hiv

اضافه کردن یک نظر

امیر عزتی کاکلر متخصص بیماریهای عفونی و تب دار تهران